Herladen met Ajax

Wijzigingen opgeslagen - Annuleren - Sluiten

Pijl omhoog

Bedrijfscatering

gemakkelijk   lokaal   snel   op tijd   brede keuze

nu bestellen voor een bedrijfsmeeting

Hoe werkt het ?

werking localimus

Eens en voor altijd

Voor medewerkers of voor vergaderingen .
We zetten uw digitale bedrijfsrestaurant op.
Snel en gemakkelijk

Dat is het magische aan Localimus

Elke dag

Iedereen mag zijn/haar favoriete lunch kiezen en bestellen.

U wordt geleverd.

Iedereen eet.

Wat ze van ons denken :

quote

We zijn heel tevreden van onze samenwerking met Localimus! Tussen verschillende traiteurs te kunnen kiezen, met gemak te kunnen betalen, en op een professionele, behulpzaam en vrolijk team te kunnen rekenen, zijn de sterke punten van Localimus !

logo

Scansource

quote

Voor de persoon die de bestellingen centraliseert, is Localimus een echte tijdswinst, vooral bij de betaling van de bestellingen, alles is zo gemakkelijk! [...] het is een echte comfort, we zijn zeer tevreden met hun diensten !

logo

Chaussures Maniet

quote

[...] het is zo handig om te kunnen bestellen in een klik ! Wat de betaling methoden betreffen, elke medewerker is verantwoordelijk van zijn eigen account [...]

logo

Informex

grouplunch

Bedrijf

U zoekt naar een business lunch ? U wilt tijd en geld verdienen door een top kwaliteit cateringservice aan uw medewerkers bieden ?

Meer info !

Handelaar

Uw verkopen ontwikkelen, tijd winnen, zorgen voor uw klanten...

Ontdek onze formules !
Traiteurs lunches voorbereiding

Bestel nu! bij broodjeszaken, bakkerijen, traiteurs...

Localisatie

Levering en om mee te nemen in de

Wordt geleverd
Om mee te nemen
Business Lunch

Wat is Localimus ?

Localimus is uw digital bedrijfsrestaurant die de levering van een catering service voor uw medewerkers democratiseert en toegankelijk maakt.
We bieden een leuke programma aan van lunches levering op kantoor. De bedoeling is op de verwachtingen en keuzes van elke medewerker te beantwoorden. .

Voor wie ?

Of jullie op kantoor 20 of meer dans 1000 medewerkers zijn, Localimus is uw virtuele restaurant dat het bestellen van lunches en business lunches vergemakkelijkt..

Wat staat op het menu van uw E-bedrijfsrestaurant ?

Het menu wordt gepersonaliseerd volgens uw verwachtingen en beperkingen.
Slaatjes en dagelijkse sandwiches, warme gerechten, Bio gerechten, sushis of food truck het laatste vrijdag van de maand...
Bijna alles is mogelijk dankzij ons applicatie en door een nauwe samenwerking en een hoge toegevoegde waarde tussen Localimus en lokale geselecteerde handelaars, broodjeszaken en traiteurs.

Hoe werkt het ?

Na sommige uitwisselingen met onze teams, zullen we u helpen om het beste oplossing te vinden voor uw bedrijf en uw medewerkers.

We stellen alles in voor u en uw teams. Na sommige uitwisseling is alles klaar en u kan beginnen te bestellen.

We zullen contact opnemen met de verschillende traiteurs die kunnen het best op uw behoeften antwoorden.

Dankzij Localimus kunt u een digitale bedrijfsrestaurant opzetten. Uw medewerkers zullen het menu kunnen bekijken, de suggesties van de dag ontdekken en bestellen.

De gebruiker integreert zijn of haar persoonlijke instellingen in de applicatie waardoor deze persoonlijk wordt: favoriete lunches, voorkeursmeldingen en de betalingsmethode.

Dankzij onze digitale oplossingen maken wij het leven van uw medewerkers gemakkelijker door multifunctionele toepassingen aan te bieden, een eenvoudige en intuïtieve interface en exclusieve samenwerkingen.

Localimus zal uw beeld van het bedrijfsrestaurant veranderen.

De voordelen van een digitale bedrijfsrestaurant ?

Als resultaat, het verbeteren van uw bedrijfsimago, welzijn voor uw medewerkers en lokale economie ondersteuning.

De bedoeling van Localimus is om uw medewerkers tevreden te maken door hun comfort aan te bieden en kracht geven aan uw teams.

Opgelet ! Wij gebruiken cookies. Uw persoonlijke gegevens zijn in uw handen. U mag hen op elk moment wijzigen en verwijderen. Meer weten